Biogaia-landingpage-teaser-icon-colic

26%

Ali vašega dojenčka muči črevesno nelagodje?

Kar 26 odstotkov otrok občuti nelagodje v črevesju, kar je eden najpogostejših razlogov, da starši obiščejo pediatra.

Nelagodje v črevesju dojenčka je opredeljeno kot ponavljajoč se jok, večinoma ob večerih – vsaj tri ure na dan, vsaj tri dni na teden, v obdobju najmanj treh tednov zapored.

Naš indikator nelagodja v črevesju vam lahko pomaga ugotoviti, ali vaš otrok trpi zaradi nelagodja v črevesju.

Indikator črevesnega nelagodja

Varne bakterije – znanstveno dokazano

Probiotiki se pri ljudeh na splošno obravnavajo kot »dragocene bakterije«, vendar je pomembno vedeti, da niso vsi sevi probiotikov enaki. Lactobacillusreuteri Protectis, patentirani probiotik podjetja BioGaia, je eden od najbolj raziskanih sevov probiotikov.

Redna objava študij o bakteriji L. reuteri v medicinskih revijah priča o velikem pomenu te bakterije za znanost. Do sedaj so bile lastnosti in varnost različnih proizvodov BioGaia, ki vsebujejo različne seve L. reuteri, dokazane v/pri:

  • 184 raziskavah

  • 15,500 ljudeh iz vseh starostnih skupin

  • 159 objavljenih člankih v znanstvenih publikacijah

Raziskave

5x

Zgodba o petih kapljicah

Vsi vemo, kako težko je doseči, da bi dojenčki pogoltnili nekaj, kar ni hrana. Na srečo so kapljice BioGaia Baby brez okusa in jih lahko damo na žlico ali celo dodamo v mleko ali vodo. Samo 5 kapljic na dan zagotavlja priporočen dnevni odmerek 100 milijonov bakterij Lactobacillus reuteri – to je veliko malih prijateljev v zgolj 5 kapljicah!

Izdelki za dojenčke

Mirno črevo za srečno telo

Naš prebavni sistem je nekaj, o čemer ne razmišljamo pogosto, vendar je to naša prva obrambna linija pred neželenimi mikrobi. Zdravo črevesje torej ni le povezano s prehrano, temveč s splošnim zdravjem in dobrim počutjem. Zato je ključnega pomena dobro skrbeti za naše črevesje in po potrebi dopolnjevati njegovo mikrobioto.

Pomembnost bakterij

Podprite vaš imunski sistem

Naše telo je nenehno izpostavljeno neugodnim bakterijam in virusom, zlasti v hladnejših obdobjih leta ali ko se otroci vrnejo v šolo. 80 % našega imunskega tkiva se nahaja v našem prebavnem traktu, zato je to bistveni del obrambnega sistema našega telesa. Zdrav, uravnotežen način življenja in dopolnjevanje z vitaminom D lahko pomagata podpreti ta naravni proces obrambe, ker vitamin D prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema. Vašemu črevesju pa lahko pomagate tako, da v njem ohranite pravo količino bakterij.

Dobro zdravje & imunski sistem

Zadnje novice

Tukaj vam predstavljamo nekaj najnovejših dognanj v svetu črevesne mikroflore in prebavnega zdravja. Preberite o več o tem.

Nosečnost: Čaroben čas, ki pa ni brez izzivov

Od trenutka, ko ste izvedeli, da boste postali mama, ste verjetno začeli opazovati spremembe, ki se dogajajo v vašem telesu. Ko se vaše telo prilagaja zagotavljanju zavetja za novo življenje, pride do določenih sprememb – nekatere ste verjetno pričakovali, spet drugih mogoče tudi ne.

Preberite več
Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani.
S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.
POTRJUJEM ZAVRAČAM